Çelik-İş Sendikasına Destek Ziyaretleri Devam Ediyor

0
64

çelik-iş hizmet işÇelik İş Sendikası İskenderun Şubesine destek ziyaretleri artarak devam ediyor. Hizmet İş Sendikası yönetimi de ziyaretlerinde Çelik-İş sendikasının ve İSDEMİR çalışanının haklı mücadelelerinin yanında olduklarını belirttiler.

Hizmet İş Sendikası Başkanı Mehmet Yetim, Çelik-İş Sendikasının her zaman yanlarında olduklarını belirterek; “Bizler Hak-İş konfederasyonu altında faaliyet gösteren sendikalarız. Sizlerin almış olduğu kararın yanındayız. Geçmişte bir grev yaşanmıştı. Grev zor bir süreçtir. Birlik ve beraberlik içerisinde olursanız tüm sorunlar çözülür. Buradan tüm işverenlere çağrıda bulunuyoruz. Çalışanların haklarını veriniz” ifadelerini kullandı.

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ise ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Grev en son düşündüğümüz bir konu idi. Görünen odur ki Pazartesi günü (bugün) İSDEMİR’de grev başlayacak. Greve çıkacağımız için tüm hazırlıklarımız tamam. Bütün koordinasyonlarımız hazır. Biz güçlü bir sendikayız. Bu konuda işçi birlik ve beraberlik içerisinde! Tek yürek bir şekilde haklarımız verilinceye kadar mücadelemiz sürecek” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here