Celal Bilen’e Yapılan Bıçaklı Saldırıya Tepkiler Büyüyor

0
125

Hatay Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Celal Bilen, yazıhanesinin önünde bıçaklı saldırıya uğradı. Bilen’e yapılan hain saldırıya tüm kesimlerden tepki yağdı.

Geçtiğimiz gün İskenderun Balıkçı Barınağında balıkçılarla birlikte toplantı yapan Birlik Başkanı Celal Bilen, toplantının ardından yazıhanesinin önüne geldiğinde bıçaklı bir saldırıya uğradı. Yapılan saldırının ardından tedavi edilen Bilen, saldırı hakkında yaptığı açıklamada; “İskenderun Balıkçı Barınağında, balıkçı esnafımızla birlikte toplantı yaptım ve daha sonra yazıhanemin önüne geldiğimde telefonum çaldı. Telefona baktığım sırada bir kişi aniden bacağıma ve baldırıma doğru bıçakla saldırdı.

Esnaf komşularım beni kenara çekerek, 112 ambulansı çağırdılar ve acil serviste ilk müdahalem yapıldı. Benim hiç kimseyle bir husumetim yok ama güzel kentimizde böyle saldırıların yaşanması oldukça üzücü” şeklinde konuştu.

Başkan Celal Bilen, hain saldırının ardından İskenderun Kaymakamı başta olmak üzere birçok kişinin devreye girdiğini ve saldırganın yakalandığını da kaydetti. Bilen’a yapılan saldırıya birçok kesimden de tepkiler geldi.

Balıkçılık sektörünün sevilen siması Celal Bilen’in kentimiz adına yaptığı çabalar ile balıkçı esnafının hakları konusunda yaptığı çalışmalar tüm İskenderun kamuoyu tarafından da bilinmektedir. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here