Çekim Platosu, Her Zevke Uygun Konseptleriyle ‘Çekim’ Merkezi Oldu

0
217

İskenderun Çekim Platosu, dünya evine girecek çiftlerin, fotoğraf çekimi için cazibe merkezi haline geldi. Geniş bir bahçede, otantik köy havasından, modern ışılandırmalı özel alanlara, çiçekli çerçeve ve salıncaklardan, ahşap ev modellerine kadar birbirinden farklı çok fazla konseptin yer aldığı plato, özellikle yaz aylarında, nişanlanacak, evlenecek veya yıldönümlerini kutlayacak olan genç çiftler için ilk tercih edilen mekan oldu.

Yaklaşık dört yıl önce fotoğrafçı bir arkadaşının önerisi üzerine birkaç konsept ile bu işe başladıklarını ve her geçen yıl platoya ekledikleri birbirinden güzel ve farklı konseptlerle ilgi odağı olduklarını kaydeden Özlem Kızgın; “Dört sene önce bir fotoğrafçı arkadaşımızın önerisiyle, ufak konseptlerle başladık. Yavaş yavaş büyütüp bu hale getirdik. İnsanlar buraya gelince hayran kalıyor, çok beğeniyorlar. Rahatlıkla gelip çekim yapabiliyorlar. Daha önce sahilde çekim yaptıkları zaman insanların bakışlarından rahatsız olabiliyorlardı ama burası özel bir stüdyo gibi, rahatlıkla çekim yapabiliyorlar. Bütün albümlerini burada tamamlıyorlar ve bundan çok mutlular.

Evlenecek, nişanlanacak çiftlerimizin yanı sıra kişisel çekimler de oluyor, doğum günü çekimleri de oluyor. Platomuzda çok farklı konseptlerimiz var. Akşam çekimleri için ışıklı konseptlerimiz de mevcut. Şu an sezon da yavaş yavaş açılmaya başladı, yaz boyunca baya bir yoğun olacağız. Kış aylarında da çekimleriz devam ediyor ama yaz kadar yoğun değil tabi. Herkesi güzel çekimler yapmak üzere, birbirinden farklı çok sayıda konsepte sahip Çekim Platomuza bekliyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here