“Canım Kardeşim” Etkinliği Primemall İskenderun’da

0
473

pm-canım kardeşimÇocukların beğenisini kazanan, TRT Çocuk kanalında gösterimde olan “Canım Kardeşim” adlı çizgi film müzikal bir gösteri olarak Primemall İskenderun’da minik izleyicilerle buluşacak. Primemall İskenderun Alışveriş Merkezi, gerçekleştirilecek etkinlikle soyu tükenmekte olan hayvanları küçük izleyicilerle buluşturup onlara hayvan sevgisi aşılayacak.

Primemall İskenderun Alışveriş Merkezi, 26 Temmuz Pazar günü “Canım Kardeşim” müzikal tiyatro gösterisini ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. TRT Çocuk kanalında yıllardır çocukların sevgilisi olan Canım Kardeşim çizgi filminin iki kardeşi Müge ve Mine yanlarına sevimli kedileri Mıncır’ı da alarak dünyayı dolaşıyor. Çin’de panda, Hindistan’da fil ve Afrika’da aslan ile tanışan iki kardeş soyu tükenmekte olan hayvanları izleyicilere tanıtıyor.

PrimeMall İskenderun, çocukların sevdikleri kahramanları sahnede görebilecekleri, onlarla birlikte heyecanlı bir yolculuğa çıkacakları bu eğlenceli gösteriye tüm çocukları davet ediyor. Canım Kardeşim müzikali 26 Temmuz Pazar günü saat 12.00, 14.00, 16.00 ve 18.00 seanslarında meraklılarıyla buluşacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here