Çalışkan; “Seçimlerde Saadet Sürprizi Yaşanacak!”

0
52

necmettin çalışkan4Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Dr. Necmettin Çalışkan ve teşkilat üyeleri Hatay Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Yetişen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. HGC’nin kurulduğu günden beri çok iyi sınav verdiğini belirten Çalışkan,  toplumun her kesimine karşı tarafsız, kucaklayıcı, demokratik tavır sergilediğini ifade etti.

Seçim konusunda gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi olarak önümüzdeki yerel seçimler için büyük bir heyecanla çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak; “Yerel seçimlerle ilgili gündem tamamen alt üst olmuştur. Şu anda il genelinde öncelikle ilçe belediye başkan adaylarımızı tespit ediyoruz. Payas’ta, Dörtyol’da resmi adaylarımızı ilan ettik. Hassa’da, Kırıkhan’da, Antakya’da ve diğer ilçelerde genel itibarıyla önümüzdeki hafta adaylarımızı açıklayacağız. Büyükşehir adayımızı ilçeleri tamamladıktan sonra kamuoyuyla paylaşmayı planlıyoruz. Saadet Partisi’nin Türkiye’nin her yerinde varlığı çok önemlidir. Bu açıdan inşallah iyi bir çalışmayla iyi netice ile seçimlerde Saadet sürprizi yaşatacağız” dedi.

Gazetecilerin sorusu üzerine Ak Partili Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın CHP ile görüşmesine Çalışkan şu açıklamalarda bulundu;

“Kısa bir süre sonra yapılacak olan mahalli seçimlerle ilgili gerçekten Türkiye’de gündem tamamen alt üst olmuştur. Özellikle yerelde gördüğümüz Lütfü Savaş’ın bir sol partiden adaylığı kamuoyunda sıkça tartışılan bir konu haline geldi. Kanaatimizce bu bugün makam hırsıyla son anda ortaya çıkmış bir sonuç olmayıp beş yıllık bir çalışmanın sonucudur. Çünkü il genel meclisinde koltuk paylaşımda Ak Parti ile CHP birlikte hareket etti. Bugüne kadar hiçbir konuda bir ayrım gözetmediler. Yerel anlamda bu iki parti zaten birlikteydi. Bunun sonucunda bu netice karşımıza çıktı. İktidar partisi tüm paralarını harcadı. Kredilerini bitirdi. Her seçimde halkın önüne yeni bir isimle geldi. Ama ürünümüz bozuk çıktı deyip bir sonraki seçimde başka bir adayla ortaya çıktılar.”

HGC Başkanı Yetişen de ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirerek Saadet Partisi olarak Çalışkan’a başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here