Çalışkan: “Adil Olmayan Bu Bozuk Düzeni Düzeltmek İçin Geliyoruz”

0
198

Her gün bir ilçede milletle buluşmaya devam eden Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları son olarak Reyhanlı ilçesinde pazaryeri, sanayi ve çarşı esnafıyla bir araya geldi.

Çalışma ofisinde bazı yerel medya temsilcileri, yerel gazetelere röportajla güne başlayan Dr. Necmettin Çalışkan daha sonra beraberinde Milletvekili adayları Atila Erol, Ayşegül Küçük, Uğur Ural, İl Başkanı Hamza Çalışkan ve Reyhanlı İlçe Başkanı İbrahim Göçmez’le Reyhanlı ilçe esnafıyla buluştu.

Saadet Partisi Hatay 1. Sıra Milletvekili adayı Dr. Necmettin Çalışkan esnafın büyük sıkıntıları olduğuna dikkat çekerek; “İşçi ve esnafımızın hali ortada. Neredeyse borcu olmayan esnafımız bulunmuyor. Vergi yükü esnafımızın belini kırmış durumda. Çocuklarına iş arayan anne ve babaların sorunlarını biz çözeceğiz. Biz, Refahyol hükümetinde olduğu gibi maaşlara büyük zamlarla geliyoruz. Adil olmayan bu bozuk düzeni düzeltmek için, adil düzeni kurmak için kardeşliği tesis etmek, Müslüman coğrafyalarda akan kanı durdurmak için geliyoruz” dedi.

Bu seçimde iki oy kullanılacağını da hatırlatan Çalışkan; “İktidar olamamamız halinde mecliste doğru çözüm önerileri sunacak, yapılan iyi şeylere destek olup, yanlışlara dur demek için mecliste temsil edilmemiz gerekiyor. İlimizin işsizlik, tarım gibi çok ciddi soranlarına karşı halkımızı en iyi şekilde temsil etmek ve halkın içinde bulunmaya devam ederek milletimizi temsil etmek üzere hizmet etmeye talibim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here