“Çağdaş, Kadınların Geleceğiyle İlgili Örnek Belediye Başkanısınız”

0
154

civelek-kadınlar1Başkan Civelek’e Plaketle Teşekkür Eden Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Uğurman:

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, kadınlar günü nedeniyle İskenderun’da bir araya gelen Türk Kadınlar Birliği mensubu kadınlarla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Grand Plaza’da düzenlenen yemekte, Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Av. Sema Kendirci Uğurman, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e; “Çağdaş, demokrat ve kadınların geleceğiyle ilgili örnek Başkansınız” diyerek, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün portresinin bulunduğu teşekkür plaketi verdi.

Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şube Başkanı Canan Gencer de; “Belediye Başkanımızın yaptıklarının karşısında gerçekten müteşekkiriz” diye konuştu.

civelek-kadınlar2

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Yusuf Civelek de; “Kadını sosyal hayatın dışında kalmış toplumların ilerlemesi mümkün değil. Sosyal hayatın dışında kalan annenin yetiştirdiği çocuklar çağdaş dünya çocuklarıyla boy ölçüşemiyor. Anne sosyal hayatın içinde yer almışsa, çocuk çevresiyle daha uyumlu yetişiyor. Sizleri görmek, Türkiye Cumhuriyeti’ni görmek kadar güzel” diye konuştu.

civelek-kadınlar3

Etkinlikte konuşan Türk Kadınlar Birliği Genel Başkanı Av.Sema Kendirci Uğurman; “İki gündür buradayız, Belediye Başkanımızla birlikteyiz. Hepimiz çok çeşitli illerden, ilçelerden geldik. Ben Belediye Başkanımıza bu küçük plaketi verirken, bütün illere ve ilçelere biz oylarımızla böyle çağdaş, böyle demokrat ve kadın geleceğiyle, birlikteliğiyle, kadınlarla omuz omuza çalışmayı amaç edinmiş bir Başkan nasip olsun istiyorum. Başkan örnek bir başkan olduğunu, eşiyle, bir kadınla nasıl omuz omuza başarıya yürüdüğünü anlattı. Böyle Başkan hepimize nasip olsun diyorum. Kendisini çok kutluyorum, teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here