Büyükşehir Belediyesi, Beton Asfalt Çalışmaları İle Trafik Akışını Rahatlatıyor

0
146

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yeni yol yapım, bakım, onarım çalışmaları ile ulaşımda yaşanacak sıkıntıların önüne geçmeyi amaçlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde 15 ilçeye ihtiyaçlar doğrultusunda eşit hizmet veren Hatay Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep üzerine başlattığı revize çalışmaları ile sürücü ve yayaların daha rahat bir ulaşım sağlaması için projelerini sürdürüyor.

Bu bağlamda, İskenderun’a bağlı Sakarya Mahallesi 277 Sokak’ta bulunan caddeyi ulaşım açısından rahatlatmak amacıyla çalışma başlatan HBB ekipleri, çift yönlü güzergahı bulunan bölgeye 500 metrelik beton asfalt döşeme çalışması yaparak özellikle okul servisleri ile toplu taşıma araçlarının sorunsuz bir şekilde akışını sağladı.

Vatandaşların sıkıntı yaşadığı noktalarda getirdiği çözümler ile Hatay Halkının yüzünü güldüren HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın hizmet çerçevesi noktasında çalışmaları yerinde inceleyen HBB 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Hatay’ın her ilçesinde yol yapım, genişletme ve düzenleme çalışmalarına devam edileceğini ve hizmetlerin akabinde bozuk yol kalmamasından dolayı vatandaşların teşekkür ettiklerini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here