Burhanettin Durgunöz Oğlunu Evlendirdi

0
820

düğün-japon1Güney ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Boks Temsilcisi de olan Deniz Ticaret Odası eski Müdürlerinden Burhanettin Durgunöz’ün oğlu, bölgemizde bir gümrükleme şirketinin sahibi Seracettin Durgunöz, Sevcan Akkoyun ile Malatya ve İskenderunlu misafirlerin yoğun katılımlarıyla birlikte dünya evine girdi.

Malatya eşrafından Zeynep-Sebahattin Akkoyun’un biricik kızları Sevcan ile İskenderun’un tanınmış simalarından Zahide-Burhanettin (Japon Burhan) Durgunöz’ün oğulları Seracettin, geçtiğimiz Cumartesi günü Grand Plaza Düğün Salonunda mutluluğa ‘evet’ diyerek dünya evine girdiler.

Mutlu dakikaların doyasıya yaşandığı düğün töreninde Durgunöz ailesi misafirlerle tek-tek ilgilenirken, dost ve akrabaların da katılımıyla birlikte dillere destan bir düğün gerçekleştirildi. Salonda kıyılan nikâh sonrasında orkestranın çaldığı birbirinden güzel müzik parçaları davetlileri coştururken, ses sanatçısı Göksel de yöresel müzik ziyafetiyle insanları mest etti.

düğün-japon2

Gelin Sevcan ile Damat Seracettin, bu mutlu günlerinde davetlilerle birlikte pistte oynayarak coşkularını gösterirken, “Sonsuza giden muhabbet isimli gemiye bindik. Bize mendil sallayanlarla şuan birlikteyiz” değerlendirmesinde bulundular. Misafirler de gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenerek genç çiftlerin mutluluğuna tanıklık ettiler.

Bizler de İskenderun Gazetesi olarak gen çiftimiz Sevcan ve Seracettin’e bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Akkoyun ile Durgunöz ailelerini tebrik ediyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here