Bulgurlu; “Üst Sıralardan Kopmayacağız!”

0
80

İDÇspor İkinci Devreye Tesislerinde Hazırlanıyor!

Kentimizi Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor. Kendi tesislerinde kamp yapacak olan Kırmızı-Lacivertliler Çukurova bölgesi takımları ile maç yaparak hazırlıklarını tamamlayacak.

Geçtiğimiz yılların aksine bu yıl İsdemir Tesislerinde kampa giren 2. Lig temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, ikinci devre hazırlıklarını Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde sürdürüyor. Lige verilen 1 aylık devre arasını iyi değerlendirmek isteyen İDÇspor, kamp süresince de Çukurova bölgesinde bulunan profesyonel takımlarla hazırlık maçları yapıp lige iyi bir şekilde hazırlanmak istiyor.

Yeni ve genç bir kadrodan oluşan takımdan bu sezon için çok büyük başarı beklenmesinin doğru olmadığını ifade eden Teknik Direktör Haluk Bulgurlu; “Bu genç takım ile yine de üst sıraları zorlayacak güce sahibiz. Üst sıralardan kopmadan, sezon sonunda en azından play-off’lara kalmak için elimizden geleni yapacağız. Amacımız ve hedefimiz belli, bu amacımızı da hayata geçirmek için futbolcularımızın ellerinde geleni yapacağına inancımız tamdır. Milli takım kampına katılan üç sporcumuzun da antrenmanlara katılması ile tam kadroyla lige verilen bir aylık arayı iyi değerlendirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Takımın altyapıdan desteklenmeye devam edeceğini de sözlerine ekleyen Bulgurlu; “Altyapıdan A takıma bu sezon kazandırdığımız futbolcularımız her geçen gün biraz daha tecrübe kazanıyorlar. Seneye kentin sporcularından oluşan daha güçlü ve çok iyi bir futbol ortaya koyan takım göreceksiniz” diyerek İDÇspor’lu gençlere güvendiğini bir kez daha gösterdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here