Bugün Beş Mahallede Su Kesintisi Uygulanacak

0
286

İskenderun’un ductil içmesuyu şebeke boru döşeme çalışması tamamlanan Numune, İsmet İnönü ve Pınarbaşı mahallelerinde, eski içmesuyu şebekesi işletmeden çıkarılacak. Bu nedenle çalışma süresince zorunlu olarak bugün Numune, İsmet İnönü, Mustafa Kemal, Gürsel ve Meydan Mahallelerinde su kesintisi uygulanacak.

İskenderun Belediyesi Su ve Kanal Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İskenderun’un en hayati sorunu olan içmesuyu şebekesi döşeme çalışmaları kapsamında,  ductil içmesuyu şebeke borusu döşenmiş olan Numune, İsmet İnönü, Pınarbaşı mahallelerinin eski içmesuyu şebekesinin işletmeden çıkarılması ve yeni döşenen ductil şebekeden abonelere su verilmesine başlanmıştır. Ömrünü tamamlamış borular artık işletmeden çıkarılacak, montaj ve demontaj çalışmaları yapılacaktır.

Bu nedenle 8 Kasım 2012 tarihinde Numune, İsmet İnönü, Mustafa Kemal, Gürsel ve Meydan Mahallelerinde çalışma sırasında zorunlu olarak su kesintisi uygulanacaktır. Çalışmanın süratle tamamlanmasının ardından, yeni şebekeden su verilmeye başlanacaktır. Halkımızın bilgisine sunulur” ifadesine yer verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here