“Bu Topraklarda Gözü Olanın Gözünü, Kolunu Ve Kafasını Da Keseriz!”

0
77

TGB’li Gençler, İskenderun’da NATO Askerlerinin Kafasına Smaç Bastılar…

Ülkemizde ABD veya onun jandarmalığını yapan NATO askerlerini gezdirmemekte kararlı olduklarını açıklayan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Başkanı İlker Yücel, önceki gün İskenderun’da 14 kişi ile birlikte 4 NATO askerinin kafasına çuval geçirme eylemi gerçekleştirdiklerini belirtti. Birinin kafasına çuvalı tam geçirirken, diğer iki kişinin ise kafasına yarım geçtiğini dile getiren Başkan Yücel, “İskenderun’da iz bıraktık! Kısaca NATO askerinin kafasına smaç bastık!” derken, İskenderun’da çok fazla vatansever olduğunun da altını çizdi.

TGB İskenderun binasında bir basın toplantısı düzenleyen Genel Başkan Yücel, önceki akşam İskenderun’da gerçekleştirilen NATO askerlerinin kafasına çuval geçirme eylemini değerlendirdi. Amaçlarının kesinlikle adam dövmek olmadığını dile getiren Yücel, “3. sünü gerçekleştirdiğimiz çuval geçirme eylemimizde yine amacımıza ulaştık! Çuval bu kez NATO askerlerine nasip oldu. Bizim o askerlerle derdimiz yok. Bizim derdimiz ABD emperyalizmine bir mesaj vermek ve Mehmetçiğin kanını satan rejime isyanımızdır! Bu eylemimizdeki amaç dövmek olsa idi, onu çok rahat bir şekilde yapardık.

Kanlı postalları ile ülkemizde dolaştıkları sürece bu eylemimizi sürdüreceğiz. Burası Anadolu! Burası Türkiye! Irak’taki gibi burada çuvalın hükmü geçmez. 2 gün önce kafalarına çuval geçireceğimizi söylemiştik. Bunu da başarılı bir şekilde yaptık. Füze kalkanlarının kurulacağı illerimize de sesleniyorum; Türkiye felakete sürükleniyor. Bu duruma sessiz kalmayın! Siz basın mensuplarından ricam bu görüntülere yer verin ki, Türk Milletinin yetiştirdiği Atatürkçü gençlerin neler yapabildiğini herkes görsün ve diğer gençlerimize de özgüven gelsin! Biz, savaşı vatan savunması olmadıkça cinayet olarak kabul ederiz. Ama bu topraklarda gözü olanın gözünü, kolunu ve kafasını da keseriz!

AKP İslam dünyasının 1 numaralı düşmanıdır! Irak’ta, Libya’da, Afganistan’da, şuanda da Suriye’de ne yaptığına bir bakın yeter!” dedi.

4 NATO askerinin kafasına çuval geçirme eylemi yaptıklarının altını çizen Yücel, kendilerine 8 askerin şikayetçi olmasına da bir anlam veremediğini söyledi. Birliklerinin herhangi bir siyasi partiye bağlı olmadıklarını ısrarla söyleyen Yücel, sağdan ve soldan gelen Atatürkçü ve yurdunu seven gençlerden oluştuklarını kaydetti.

Basın toplantısına katılan Eğitim İş Genel Sekreteri Şenel Eyüpoğlu’da vatan savunmasında emek veren gençleri kutlarken, “Emperyalizme baş eğmemiş bir toplumun onuruyla oynanmayacağını umarım bu kez daha iyi anlarlar” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here