Bu Maçlar Üst Sıraları İlgilendiriyor

0
74

Spor Toto 1. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Bu haftanın programına göre, Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, Altınordu A.Ş. deplasmanında puan arayacak. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Ergene Velimeşespor deplasmanında puan mücadelesi yapacak iken, Payasspor ise sahasında Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor takımını ağırlayacak.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında güçlü rakibi Galatasaray ile mücadele eden Hatayspor, Ligin 24. haftasında karşılaşacağı Altınordu maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen son antrenmanda taktik çalışma yapan Hataysporlu futbolcular İzmir deplasmanında puan ya da puanlarla ayrılarak zirve takibini sürdürmek istediklerini söylediler. Öte yandan Hatayspor kafilesi dün akşam hava yolu ile İzmir’e gitti. Bordo-Beyazlı futbolcular İzmir’de yapacakları son antrenman ile kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacaklar.

Spor Toto 3. Ligdeki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor ise bu hafta zirve takibinde olan takımlardan Ergene Velimeşespor deplasmanında puan arayacak. Sıkıntılı günler geçiren ilimizin Turuncu-Beyazlı temsilcisi, zorlu maç sonunda kente puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Mavi-Beyazlı ekip Payasspor ise sahasında lig lideri Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor takımını ağırlayacak. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmanan Payas ekibi zirveye daha da yaklaşabilmek adına lideri devirip hem moral kazanmak hem de play-off için şansını artırmak istiyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Altınordu A.Ş.-Hatayspor
3 Mart 2019 Pazar Saat: 13.30
Bornova Stadı
Çağdaş Altay, Emrah Ünal, Murat Altan
Ergene Velimeşespor-Erzin Belediyespor
2 Mart 2019 Cumartesi Saat: 14.30
Ergene Velimeşe Stadyumu
Şeref Taştan, Hilmi Göktürk İmamoğlu, Serhat Sağır
Payasspor-Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor
2 Mart 2019 Cumartesi Saat: 14.00
Payas İlçe Stadı
Serkan Ergün, Selim Konukçu, Sinan Ertinğü
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here