BTP Lideri Hüseyin Baş Hatay’a Geliyor

0
56

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Hatay genelinde ilçe kongrelerini tamamladı. 6 Kasım’da yapılacak olan İl kongresine Genel Başkan Hüseyin Baş geliyor.

Bağımsız Türkiye Partisi’nin yurt genelinde  İl ve İlçe kongrelerine devam ettiğini kaydeden BTP Hatay İl Başkanı Fehmi Uçar; “Bağımsız Türkiye Partisi olarak toplumun her kesimi her bireyi ile temasa geçiyor, halkımızın problemlerini biliyor ve çözümleri ortaya koyuyoruz. Günümüz şartlarında seçmen artık takım tutar gibi siyasi parti tutmuyor. Seçmen çözüm istiyor, ekonomik, sosyal ve siyasal çözümleri olan görüşe sahip olan siyasi ve kadro istiyor.

Vatandaş ekonomik buhrandan  kurtulup ‘İnsan gibi’ yaşamak istiyor. Vatandaş iş istiyor aş istiyor. Gençler kendi fikirlerini anlayacak saygı duyacak  lider istiyor. Gençler sınavsız üniversite istiyor. Hayallerine yurtdışında değil, kendi ülkelerinde  kendi ülkesi için çalışıp hizmet ederek kavuşmak istiyor. Vatandaş  günlük siyasi polemik ve kısır çözüm önerileri yerine bir ömür boyu huzur ve refahı sağlayacak lider istiyor. Vatandaş kendi kararlarını kendi alabilen, vergisiz, zamsız, Tam Bağımsız Türkiye istiyor.

Tüm Hatay halkını 06.11 2021 Cumartesi günü  Sayın Genel Başkanımız Hüseyin Baş Bey’in katılacağı Bağımsız Türkiye Partisi Hatay İl kongresine davet ediyor,  saygı ile selamlıyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here