Bozdoğan’dan Esnaf Odası Turları

0
74

bozdoğan3İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, esnaf odaları ziyaretlerinde partisinin proje ve programlarını anlatmayı sürdürüyor.

Esnaf ziyaretlerini sürdüren CHP’nin aday adayı Elektrik Mühendisi Bülent Bozdoğan, geçtiğimiz hafta sonu da boş durmadı. İskenderun Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çardaklı ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın ile Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ergun Alkaya ve yönetimlerini ziyaret etti.

Sanayide faaliyet gösteren esnafı da ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyen Bülent Bozdoğan, yerel yönetimlerin küçük esnafı kollayacak çalışma potansiyelini arttıracak çalışmalarda bulunması gerektiğini söyledi.

bozdoğan4

Sanayi esnafı ise dün ile bugünü kıyaslayarak eski canlı günlerini aradıklarını ifade etti. Limanın özelleşmesi ile eski canlı günlerin beklentisinde olduklarını kaydeden esnaflar, gelir dağılımındaki dengesizliklerin sanayi çalışanlarını olumsuz etkilediğini ifade ettiler.

Denizciler ve Sarıseki Beldesi’nde de halkla buluşan CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Bozdoğan, Bitişik Köyünde ve İskenderun Cem Evinde düzenlenen Aşure etkinliklerine katılarak barış ve kardeşlik mesajları da verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here