Bozdoğan; “AKP İktidarı ile Ayrışma Geri Hortlatıldı”

0
95

bülent bozdoğan6Gazetemiz idarehanesine nezaket ziyareti gerçekleştiren CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, ülke ve kent gündemine ilişkin konular ile ilgili düşüncelerini dile getirdi. Aday olması halinde İskenderun’da gerçekleştirmeyi hedeflediği bazı projelerden de söz eden Aday Adayı Bozdoğan, sosyal politika felsefesi ile hareket ettiğini ve toplumsal hizmet için geldiğini belirtti.

Ülke ve kent geneli üzerine Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ile değerlendirmede bulunan CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylarından Bozdoğan iktidara gelenlerin kendini saltanata konmuş gibi görüp, o yönde hareket ettiğini söyledi.

Başbakan Emaneti Sağlam Verecek Gibi Görünmüyor

Seçilmişlerin geldikleri o göreve emanet gibi bakmaları ve ona ihanet etmemeleri gerektiğinin altını çizen Bozdoğan; “Seçilmiş kişi ihanet etmez ise görevine devam eder ama ihanet eder ise bir daha o noktaya gelemez. Ben seçilmişleri kısaca kiracıya benzetiyorum. Evin içerisinde eşyalarda değişlik yaparsın onda bir sorun olmaz. Fakat ne zaman evin kolonunu yıkmaya kalkarsın, ev sahibi gelir ve ‘Ne oluyor? Sen ne yapıyorsun?’ diyerek hesap sorar.

bülent bozdoğan7

Sayın Başbakan da aldığı emaneti sağlam geri verecek gibi görülmüyor. Ülkemizde bütünleşme tam anlamıyla sağlanamamış iken, yavaş-yavaş gerçekleşmesi konusunda epey mesafe alınmış iken AKP iktidarı ile birlikte ayrışma geri hortlatıldı” dedi. Bozdoğan, kendi düşünceleri olmayan kişinin duygularına göre siyaset yaptığında tıpkı başbakan gibi kendisi ile çelişen durumlara düşeceğinin de altını çizdi.

Toplu Taşıma İskenderun İçin de Önemli!

Sosyal politika felsefesi ile hareket ettiğini belirten Bozdoğan; “Toplumsal hizmet için geliyorum! Ülkemiz genelinde olduğu gibi kentimizde de en önemli sorun ulaşımdır. Toplu taşımacılıktaki düzensizlikten insanlar özel araçlarını kullanmak zorunda kalıyorlar. Bu da beraberinde park ve trafik sorununu getiriyor. Bunun için raylı sistem projem var. Daha birçok projem var da bunları aday olduğum zaman tek-tek açıklayacağım” dedi.

Her aday adayının İskenderun için öngördüğü projelerin kentin yararına olduğunu belirten Gazetemiz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ise; “Siyaset insan içindir. İnsanlığa hizmet için yola çıkan tüm siyasilerimizin başarısı bizi sevindirir. Size bu kutsal yolda başarılar diliyor, kentin gelişmesi adına yanınızda olduğumuzu belirtiyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here