Bölgenin En Büyük Basketbol Şenliğinin Hazırlıkları Başladı

0
284

Bölgenin en büyük ve en geniş kapsamlı “Yaz’a Merhaba Tek Pota Basketbol Şenliği”nin 11’cisinin hazırlığı, Özel İkem Koleji’nin ana sponsorluğunda Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman farkı ve koordinatörlüğünde başladı.

3 Haziran 2017 Cumartesi günü saat 18.00’de İskenderun Belediyesi Spor Kompleksinde Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in desteğiyle görkemli bir açılışla start alacak olan organizasyon, toplam sekiz gün sürecek. Turnuva, 10 Haziran’da yine muhteşem bir final gecesiyle son bulacak.

Turnuvaya; mega jonior, karma, jonior kız, jonior erkek, minik kız, minik erkek, küçük kız, küçük erkek, yıldız kız, yıldız erkek, genç kız, genç erkek, mega büyük erkekler olmak üzere toplam 12 kategoriden 120 takım ve 500 sporcunun katılması bekleniyor. Federasyonun resmi hakemleriyle gerçekleşecek turnuvada birçok ödül de verilecek.

Turnuva boyunca, müzik, uydu klip, show fly tube, animasyon gösterileri yapılacak, Yetenek Sizsiniz Türkiye ekiplerinin gösterisinin yanı sıra, tatlı, pasta, dondurma ikramları da olacak. Ramazan ayına denk gelmesi dolayısıyla iftar yemekleri de verilecek. Çeşitli yetenek yarışmalarının ardından üç sayı atış yarışmalarında bir kişi birçok ödülün sahibi olacak.

Organizasyon ile ilgili açıklamalarda bulunan koordinatör Hamit Duman, Tek Pota Basketbol Turnuvasının, çocukluğundan bu yana gerçekleştirmek istediğim bir hayali olduğunun altını çizerek; “Bundan 11 yıl önce başladığım bu organizasyonu büyük bir gururla her sene aynı tarihte ve aynı yerde gerçekleştiriyorum. Tabi ki bu tür organizasyonlar kolay olgunlaşmıyor. Desteksiz ve yardımsız olmuyor. Her geçen sene üzerine katarak gidiyoruz.

Turnuvamıza destek veren ve yanımızda olan her firmamıza, daha önceki yıllarda aramızda olan, bizi bugünlere taşıyan bu organizasyonu İskenderunlulara ve basketbol severlere hediye eden tüm işadamı esnaf abilerimize, dostlarımıza, Belediye Başkanımıza, İkem Koleji Kurucusu ve İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Önümüzde turnuvanın başlayacağı tarihe kadar zaman var ama ‘bu organizasyonu daha nasıl cazip hale getirebiliriz’in formüllerini arıyoruz. Bu seneki organizasyonumuzda her an bir sürprizle karşılaşabiliriz. Bu turnuvada tün sporseverleri aramızda görmek istiyoruz. Her şey İskenderun için diyorum. Bir İskenderun sevdalısı olarak bu memlekete gücüm yettiğince daha birçok etkinlik yapmak istiyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here