Bolat; “Bizleri Büyük Misafirperverlikle Karşılayan Amedspor’a Teşekkür Ederiz”

0
15

İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat, Amad Sportif Faaliyetler maçının ardından yaptığı açıklamada, Amed Sportif Faaliyetler Başkan ve yöneticilerine şükranlarını iletti. Centilmence geçen karşılaşmanın sonunda iki şehrin arasında ebedi bir dostluk kazanıldığına dikkat çeken Başkan Bolat, ikinci maçta Amedspor Camiasını şehrimizde tarihe geçecek şekilde misafir edeceklerini kaydetti.

Hak ettikleri galibiyetten dolayı Amedspor’u tebrik de eden Başkan Bolat; “Bizi büyük misafirperverlikle karşılayan Amedspor’un Başkanı ve yöneticilerini, Amedspor taraftarlarını ayrıca hiç bir sertlik yaşamadan centilmence bir futbol maçını bizi izleten her iki takımın da futbolcularına canı gönülden teşekkür ederim.

Belki biz maçı kaybettik ama Diyarbakır ile İskenderun şehri arasında ebedi bir dostluk kazandık. İskenderun’daki ikinci maçta Amedspor Camiasını şehrimizde tarihe geçecek şekilde misafir edeceğiz.

Hak ettikleri galibiyetten dolayı Amedspor’u tebrik ederim. Saygılarımla!” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here