Bocce İl Birinciliği İskenderun’da Yapılacak!

0
777

bocce takımı1Bu yıl ilk kez okul spor dalları arasına giren Bocce Petank’ın il birincilik müsabakaları İskenderun Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi Bocce sahasında yapılacak. Cumartesi günü yapılacak olan il birincilik müsabakasına Hatay genelinden toplan 80 sporcu katılacak.

bocce takımı2

Konu ile ilgili bilgi veren Bocce İlçe Temsilcisi ve aynı zamanda Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Semih Balcıoğlu; “Bocce Petank Okul Sporları Hatay İl Birinciliği, Cumartesi günü saat 10.30’da okulumuz bocce sahasında yapılacak. Küçük, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere üç kategoride yapılacak olan il birinciliği müsabakasına il genelinden yaklaşık 80 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilecektir. İl birinciliğine İskenderun’dan üç okulumuz katılıyor. İl Birinciliği için Demir Çelik Lisesi, Demir Çelik Anadolu Lisesi ve okulumuz Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi okul takımları mücadele edecek.

bocce takımı3

Strateji ve zekâya dayalı olan 3 asil 1 yedek oyuncu ile oynanan Bocce Petank’ı İskenderun’da iki yıldır festival şenliklerinde yapıyorduk. Buradaki amacımız bu spor dalını halkımıza ve gençlere sevdirmekti. Bu yıl ilk kez okul sporları arasına giren Bocce Petank il birinciliğini burada yapıyor olmamız bizim için sevindirici oldu” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here