Bisiklet Yolu Projesinin Yer Teslimi Gerçekleştirildi

0
24

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi tarafından çalışmaları yürütülen Bisiklet Yolu Projesinin yer tesliminin gerçekleştirildiğini belirtti. Tosyalı, teslim töreninde; “Bisiklet Yolu Projesi hayırlı olsun” dedi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) içerisinde, İSTE Rektörü Prof. Dr.Tolga Depci ile birlikte yüklenici firma yetkilileri ile bir araya gelen Başkan Tosyalı, İskenderun’un yeni bir ulaşım ağına kavuşacağını belirtti.

Tosyalı; “Mevcut projemizin en önemli özelliği, insanlarımızın rahat dolaşabileceği, çevreci ve yenilikçi olması… Şuan ihaleyi alan firma yer teslim işlemini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Rektörümüz ve ilgili arkadaşlarımıza incelemelerde bulunduğumuz projemizin İskenderunlu hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İskenderun’a Değer!” dedi.

Bisiklet yolu projesinin yer teslimi yapılmasının ardından start aldığını da belirten Başkan Tosyalı; “Projemizi çok önemsiyoruz. Halkımızın bisiklet kullanımını teşvik etmek istiyoruz. Bu proje ile şehir içinde yeni bir ulaşım ağı planladık. Bisiklet yolu projesi kısa bir sürede tamamlanacak. Hizmete devam!” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here