Birlik ve Beraberlik İçinde Fedakârlığa Hazırız

0
70

hesob-civelekİskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz’ü, ziyaret etti. Ziyarette birlik başkan vekili Sabit Ak ve Halit Polat hazır bulundu.

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz, dört yıllık hizmet süresi içinde esnaf teşkilatına ve İskenderun esnaf ve sanatkârına şuana kadar yakın ilgi ve alakaları nedeniyle, yapılan bütün hizmetlerinden ve yapılacak hizmetler ve projelerden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e teşekkür etti. HESOB Başkanı Teksöz; “İskenderun Belediye Başkanının esnaf ve sanatkârlarımızın yanında olması, istişare etmesi bizleri mutlu etmektedir. Şu an ve bundan sonraki hizmetlerde İskenderun için el ele ve birlik ve beraberlik içinde her türlü fedakârlığa hazırız” dedi.

Civelek de, esnaf ve sanatkârların sorunları ve çözümü hususunda istişarelerde bulunarak; her zaman esnaf ve sanatkârın yanında olduğunu ifade etti.

HESOB Başkanı Teksöz’e uyumlu ve güzel çalışmalarından dolayı teşekkür eden Civelek, HESOB Başkanının çalışkan ve uyumlu bir başkan olması nedeniyle, esnaf teşkilatı adına büyük bir şans olduğunu ve memnuniyetini dile getirdi.

Günün anısına İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz’e tabak hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here