“Birlik ve Beraberliğimizi Bozmaya Kimsenin Gücü Yetmeyecektir”

0
86

bld-emniyet-ziyaret3İskenderun Belediyesi Zabıtasından Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti

Aksoy; “Birlik ve Beraberliğimizi Bozmaya Kimsenin Gücü Yetmeyecektir

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve zabıta personeli ile birlikte İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek baş sağlığı dileyip ‘Polisimizin yanındayız’ mesajı verdi.

Emniyet Müdürü Zeki Balcı ve emniyet mensuplarını ziyaret eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Öncelikle başımız sağ olsun, polis teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun. Rabbim emniyet güçlerimize güç kuvvet versin. Her zaman polisimiz ve vatandaşımız iç içe oldu ve olmaya da devam edecek. Hain terör örgütleri asla emellerine ulaşamayacaklar” dedi.

Polislerimizin Yanındayız

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ise; “İstanbul’da gerçekleştirilen hain saldırı sonucunda kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Polislerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek amacıyla buradayız. Başımız sağ olsun. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı hep birlikte omuza omuzayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdür Balcı ise gerçekleşen ziyaretlerden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, halkın huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here