Bir Zorlu Hafta Daha!

0
124

Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. İkinci Lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren Hatayspor, deplasmanda Kocaeli Birlikspor karşısında puan arayacak. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Düzcespor deplasmanında puan mücadelesi yapacak, Kırıkhanspor, Darıca Gençlerbirliği’ni, Payasspor da Elaziz Belediyespor’u konuk edecek.

Şampiyonluk mücadelesinin nefes nefese devam ettiği 2. Lig Kırmızı Grupta temsilcimiz Hatayspor, sürprize yer vermemek adına Kocaeli deplasmanına galibiyet parolası ile gitti. Son maçta Eyüpspor’u zorda olsa yenerek lider Menemen Belediyespor’u takip eden Bordo-Beyazlı temsilcimiz, bu hafta sonu grupta alt sıralarda yer alan Kocaeli Birlikspor maçında galibiyetten başka sonuç düşünmüyor. Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde maç hazırlıklarını tamamlayan Hatay temsilcisi uçakla önce İstanbul’a oradan Kocaeli’ye geçerek maç saatini beklemeye başladı.

Bu arada Hatayspor’u hem içerdeki hem de dışarıdaki maçlarda yalnız bırakmayan Bordo-Beyazlı taraftarlar, Kocaeli deplasmanına da gidecek. Hatayspor Taraftarlar Derneği, Hatay Büyükşehir Belediyesine dilekçe vererek otobüs talebinde bulundu. Sağlanacak otobüslerle çok sayıda taraftar, Hatayspor’u Kocaeli deplasmanında yalnız bırakmayacak.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Payasspor, yarın Payas İlçe Stadında oynayacağı Elaziz Belediyespor maçı hazırlıklarını neredeyse tamamladı. Bugün son olarak hafif bir idman yapacak olan Mavi-Beyazlı ekip, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çekerken, futbolcuların moralli olması ise camiayı sevindiriyor. Mehmet Seçkin idaresindeki Payasspor, Elaziz Belediyespor karşısında da galip gelerek son haftalardaki başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, bu hafta Düzcespor deplasmanında puan mücadelesi yapacakken Kırıkhanspor ise Darıca Gençlerbirliği’ni sahasında konuk edecek ve galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Program şöyle olacak: >>>

Kocaeli Birlikspor-Hatayspor

1 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.00

Kocaeli Alparslan Türkeş Stadı

Burak Pakkan, Yavuz Bahadır Ordu, Mehmet Öcal

Düzcespor-Erzin Belediyespor

1 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.00

Düzce 18 Temmuz Stadı

Direnç Tonusluoğlu, Kadir Günal, Güner Mumcu Taştan

Kırıkhanspor-Darıca Gençlerbirliği

31 Mart 2018 C.tesi Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Burak Taşkınsoy, Ali Uğurtan Demirtaş, Barış Çiçeksoyu

Payasspor-Elaziz Belediyespor

1 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.00

Payas İlçe Stadı

Adem Bozkurt, Adem Şahan, Hakan Akkaynak

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here