Bir Yanda Şampiyonluk, Diğer Yanda Küme Düşmeme Mücadelesi

0
153

Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, İkinci Lig temsilcimiz Hatayspor, bu hafta sonu sahasında Eyüpspor’u ağırlayacak. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, sahasında 12 Bingölspor’u konuk ederken, Kırıkhanspor, Kayseri Erciyesspor deplasmanında, Payasspor ise Çorum Belediyespor deplasmanında puan mücadelesi verecek.

Hatayspor 3 Puana Kilitlendi

Ligin bitimine haftalar kala nefes nefese devam eden şampiyonluk yarışında herhangi bir sürprize yer vermek istemeyen Bordo-Beyazlı temsilcimiz Hatayspor, Cumartesi günü (bugün) Antakya’da konuk edeceği Eyüpspor maçında, 3 puan hedefine kilitlendi.

Geçen hafta Başkent deplasmanında Etimesgut Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla geçerek lider Menemen Belediyespor’u yakından takip eden temsilcimiz, Teknik Direktör İlhan Palut idaresinde dürdürdüğü Eyüpspor maçı hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Antakya Atatürk Stadyumunda oynanacak olan kritik maçta, Bordo-Beyazlı taraftarların da tribündeki yerini alarak Hatayspor’u coşkuyla desteklemesi bekleniyor.

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Eyüpspor maçına iyi hazırlandıkları ve galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Takımın son durumu hakkında da bilgiler veren Palut; “Eyüpspor maçı öncesi Mesut Çaytemel sarı kart cezalısı durumuna düştü. Ayrıca Mehmet Tosun ve Faruk Öcal’ın sakatlıkları maç gününe kadar netlik kazanacak” dedi.

Bu arada grup lideri Menemen Belediyespor ise Pazar günü deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak.

Kırıkhanspor’dan “Afrin” Dilekçesi

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden olan ve grubunda kötü günler geçiren Kırıkhanspor’un ligden düşmemesi için bazı girişimlerde bulunuldu. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Afrin Harekâtı nedeniyle, takımın olumsuz etkilendiğini, bu yüzden ligden düşmeme adına bir dilekçenin hazırlanarak TFF yetkililerine teslim edildiğini belirti.

Hazırlanan dilekçede, Kırıkhansporlu futbolcuların, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin Harekâtı süresince uçak ve helikopterlerin Kırıkhan ilçesi üzerinden uçması üzerine oynadıkları maçlarda etkilendikleri ve ardından da başarısız sonuçlar aldıklarının altı çizildi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık nezdinde yaptığı girişimlerin ardından Sarı-Lacivertli takımın ligden düşürülmemesi için Türkiye Futbol Federasyonunun İstanbul Riva tesislerine giderek dilekçe verdiğini kaydederken, gözler de şimdi Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım’a çevrilmiş oldu.

Üçüncü Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor, bu hafta sonu Kayseri Erciyesspor deplasmanında puan arayacak. Erzin Belediyespor, sahasında 12 Bingölspor’u konuk ederken, Payasspor ise Çorum Belediyespor deplasmanında puan mücadelesi verecek. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Eyüpspor

24 Mart 2018 C.tesi Saat: 15.00

Antakya Atatürk Stadı

Ahmet Turan Timuroğlu, Mehmet Vargün, Murat Tuğberk Curbay

Erzin Belediyespor-12 Bingölspor

25 Mart 2018 Pazar Saat: 15.00

Erzin İlçe Stadı

Can Cengiz, Sefa Özcan, Ufuk Uğurlu

Kayseri Erciyesspor-Kırıkhanspor

25 Mart 2018 Pazar Saat: 15.00

Kayseri Atatürk Spor Komp.Yan Açık Saha

Fevzi Erdem Akbaş, Nimet Altunkıran, Berkay Salman

Çorum Belediyespor-Payasspor

25 Mart 2018 Pazar Saat: 15.00

Dr.Turhan Kılıççıoğlu Stadı

Cihat Çelikdağ, Hakan Eygü, Servet Bozkurt

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here