Bir Lara Spor Klasiği!

0
423

Manavgat’tan 17 Madalya ile Döndüler

Lara Spor Kulübü Kick Boksçuları Antakya-Manavgat’ta gerçekleştirilen Cumhuriyet Kick Boks Şampiyonası’nda yine fırtına gibi esti. Toplamda 17 madalya ile kente dönen kick boksçular şimdiden diğer şampiyonanın hazırlıklarına başladı.

İskenderun’da Kick Boks sporunun başarılı isimlerinden olan Lara Spor Kulübü, Manavgat’ta düzenlenen Cumhuriyet Kick Boks Şampiyonasında da büyük bir başarı elde etti. Kulüp sporcuları 8 birincilik, 5 ikincilik, 4 üçüncülük olmak üzere toplamda 17 madalya kazanarak, oldukça başarılı bir şampiyona geçirdiler.

Lara Spor Kulübü Kick Boks Antrenörü Mustafa Cuma Uğurlu, elde edilen bu başarının ilk olmadığını ve böyle başarılara imza atmak için çok çalıştıklarını kaydederek; “Antalya/Manavgat’ta düzenlenen Cumhuriyet Kick Boks Şampiyonası’nda Kulübümüz sporcuları 8 birincilik, 5 ikincilik, 4 üçüncülük derecesi almıştır. Sporcularımı tebrik ediyorum. Bu başarı çalışmanın, azmetmenin ve disiplinli olmanın eseridir. Sporcularımla birlikte çalışmalarımızı aynı hırs ve azimle devam ettirerek, diğer şampiyonalarda da güzel derecelere imza atmak istiyoruz. Mutluyuz, gururluyuz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here