Binbaylar Exclusive, Yoğun Bir Katılımla Açıldı

0
334

Nihat Binbay; “Açılışımızda Bizleri Onurlandıran Herkese Teşekkür Ediyoruz”

İskenderun’un köklü maziye sahip yaklaşık 70 yıllık Binbaylar mağazası, havuzlu çarşıdaki merkez mağazasından sonra İskenderun, Atatürk Bulvarı No: 63/A adresinde ‘Binbaylar Exlusive’i yoğun bir davetli eşliğinde hizmete açtı. Müzik dinletisi ve kokteylin olduğu açılışta tüm konuklar  Açılışa Ak Parti Hatay Milletvekili aynı zamanda TBMM İdare Amiri olan Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, diğer bazı siyasiler ve diğer nezih davetliler katıldılar.

Sembolik açılış kurdelesi kesimi öncesi bir konuşma yapan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; “Binbaylar Ailesi’nin bu güzel açılışına hoş geldiniz şerefler verdiniz. Her zaman söylediğimiz gibi Hatay ilimiz dünyanın en güzel ili. Dolayısıyla İskenderun’da en güzel ilçemiz. Güzel İskenderun’a yapacağımız hizmetler, Türkiye’nin en güzeli olsun. İlçemizde güzel işyerlerimiz, çarşımız olsun. Sizlere böyle güzel bir mağaza kazandırdığınız için teşekkür ediyorum. İnşallah benzer mağazalar çoğalır. Allah utandırmasın, bol kazançlar versin, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi ve açılış kurdelesi müştereken kesildi.

Mağaza açılışı sonrası duygularını ifade eden işletmeci Nihat Binbay; “‘Binbaylar Exclusıve’ adlı yeni üç katlı şık mağazamızla sektör bazında İskenderun’a hizmetlerimizi sürdürmek istiyoruz. Açılışımızda bizleri onurlandıran, herkese çok teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 70 yıldır İskenderun’un için en iyisini yapmaya çalıştık. Yine aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan zihniyetimiz artarak devam edecek ve İskenderun yaşayanlarının şıklığına şıklık katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan açılış sonrası alış veriş yapan müşteriler yeni mağazada ilk alış verişlerini yapıp, Binbaylar Ailesi’nin kazançlarının bereketli olmasını temenni ettiler. Üç katlı mağaza açılış sonrası müşterilerin ilgi odağı oldu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here