Bilen; “Ülkemiz Cumhuriyet Yönetiminden Şeriata Yönetimine Doğru Hızla İlerliyor”

0
116

ADD Belen Temsilciliğinden Gündem Değerlendirmesi

mehmet bilen1Atatürkçü Düşünce Derneği Belen Temsilcisi Mehmet Bilen, ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ülkenin durumu hakkında eleştirilerde bulunan Bilen, ülkenin şeriata doğru ilerlediğini iddia ederek; “Bugün ülkeyi yönetenler hiç haz duymadıkları Cumhuriyetin kazanımlarını kullanarak kendi özlemlerini çektiği sistemi ülkeye adapte etme adına değişik kollardan önce Atatürk’e sonra da Cumhuriyete savaş açtıkları ortadadır.

Bu büyük ulus bunlara sessiz kalırsa maalesef ülkemiz hızla karanlığa ve de şeriata doğru ilerlemeye devam edecektir. Şeriatla yönetilen etrafımızdaki ülkeleri şöyle bir gözlemleyin. Hiçbir kimsenin söz sahibi olamadığı… Yaşama hakkınızın bir kişiye bırakıldığını göreceksiniz.

Kurtuluşumuz, Atatürk İlke İnkılâplarına ve de Cumhuriyete sonuna kadar ölümüne sahip çıkmaktır. Bu değerler insana yakışan uygulamaları da beraberinde getirmiş dünyayı hayretler içerisinde ve de kıskandıracak seviyeye getirmiştir. Cumhuriyet prangasız yaşam demektir. Yani özgürlüktür. Bu özgürlük ancak ve ancak Atatürk ilke ve İnkılâplarıyla ve de yönetim şekli Cumhuriyetle tahakkuk edecektir.

Bu ülkede yaşayan her bireyin karanlığa karşı sesini acilen yükseltmesi gerekmektedir. Sizleri şeriata yani karanlığa mahkûm etmemeleri adına, büyük ulusu karanlığa karşı ışık olmaya çağırıyoruz. Gün birlik günüdür” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here