Bilen; “İskenderun Bu Rekoru da Kırar!”

0
150

2018 Gönüllü ile ‘Çocuk İstismarına Dur’ Etkinliğinin Hazırlıkları Sürüyor

2018 Gönüllü ile ‘Çocuk İstismarına Dur’ etkinliğine hazırlanan Sarı Zeybekler Derneği Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Mehmet Bilen, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu etkinliğe tüm Hataylıları davet etti. Yeni bir Türkiye Rekoru kırma hedefi ile çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Bilen, etkinlik tarihinin de 21 Ekim 2018 Pazar günü olarak değiştirildiğini de belirtti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sarı Zeybekler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bilen: “Evinde istismar haberlerini duyup ‘ben bu insanlık suçuna karşı ne yapabilirim?’ diyen anneler, babalar ve gençler, sessiz kalmayın ve sesimize bir destek de siz olun. Bu etkinlikle hep beraber istismarcılara verilmesi gereken cezaları haykıralım ve ortak bir bildiriyi imzalayalım. Güzelim ülkemizde böylesi insanlık dışı düşüncelerin bir daha akıllara gelmemesi adına, hadi sende gel sesimize ses kat ki sesimiz bütün ülkede yankılansın. Ücretsiz etkinliğimize bütün Hatay halkını bekliyoruz” dedi.

Bilen ayrıca, Türkiye rekoru kırmayı hedefledikleri 2018 gönüllü ile “çocuk istismarına dur” etkinliğinin tarihinin 21 Ekim 2018 Pazar olarak değiştirildiğini belirterek, ön kayıt için mail adreslerinin 2018gonullurekoru@gmail.com, whatsapp kayıt telefonunun (0.553) 611 00 12 olduğuna işaret etti. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here