Biçer Beton Zirveyi Sevdi: 5-1

0
267

Körfez Grubu Maçlarında Heyecan Sürüyor. Karşılaşmalar Öncesinde Şırnak’ta Şehit Düşen Askerlerimiz İçin Saygı Duruşu Yapıldı…

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 33. Geleneksel Futbol Turnuvasının Körfez Grubu maçları İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan müsabakalarla devam edildi. Karşılaşmalar öncesinde Şırnak’ta şehir düşen askerlerimiz için saygı duruşu yapıldı.

B Grubu Lideri Biçer Beton, Erzinspor’u 5-1 yenerek zirveye sıkı sıkıya tutundu. Hatay Bölgesi hakemlerinden İsmail Çetin, Sergen Pekkara ile Ahmet Tunahan Öztürk’ün yönettiği karşılaşmada Biçer Beton’un gollerini Fadıl Uysal (3), İbrahim Gündüz ile Recep Altun atarken, Erzinspor’un tek golü da Ömür Tanışman’dan geldi. Biçer Beton 9 puan ile B Grubunda liderliğini sürdürüyor.

Dörtyol İlçe Tarım, Ali Kemal Ziroğlu’nu Farklı Geçti: 9-1

Bir diğer karşılaşmada Dörtyol İlçe Tarım Müdürlüğü Ali Kemal Ziroğlu’nu 9-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Sergen Pekkara, İsmail Çetin ile A.Tunahan Öztürk’ün yönettiği karşılaşmada Dörtyol İlçe Tarım Müdürlüğü takımının gollerini Sami Irmak (3), İbrahim Şahin (2), Levent Ceylan (2), Enis Öztürk ile Rıdvan Ertürk atarken, Ali Kemal Ziroğlu’nun tek golünü Serdal Sönmezer kaydetti. Dörtyol İlçe Tarım Müdürlüğü de 9 puan ile B Grubunda play-off’a adım-adım ilerliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here