Beste ve Cem Çifti Evliler Kervanına Katıldı

0
1583

Kentimizin tanınan ve sevilen Muhasebecilerinden Fuat Terbiyeli’nin oğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli’nin de yeğeni olan Yönetmen Cem Terbiyeli dünya evine girdi. Gönlünü kaptırdığı Aydın Nazillili Akademisyen Beste Madran ile hayatını birleştiren Cem Terbiyeli, rüya gibi bir düğünle evliler kervanına katıldı.

Muhasebeci Fuat Terbiyeli ile Janet Terbiyeli’nin oğulları, İstanbul’da sinema yönetmenliği yapan Cem Terbiyeli, Emine ve Memiş Madran’ın Akademisyen kızları Beste Madran ile bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek, Nikâh masasına oturdu.

Cem ile Beste’nin düğün merasimi İssos Otel Havuz başında gerçekleşti. Coşkulu bir şekilde salona giren genç çift önce Nikâh Masasına geçerek bir ömür birliktelik için birbirlerine söz vererek, nikâh memuru karşısında ‘Evet’ diye haykırdılar. Daha sonra düğüne katılan misafirlerin coşkulu alkışları ile düğünün ilk dansını da eden Beste ve Cem çifti, gece boyunca da pistten inmediler ve en mutlu günlerini doyasıya yaşadılar.

Gece boyunca çalınan enfes müzikler eşliğinde eğlenen davetliler de genç çiftin bu güzel ve özel günlerine şahit olurken, Janet ve Fuat Terbiyeli çifti de düğüne katılan tüm misafirlerle tek-tek ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği sergilediler.

Bizler de İskenderun Gazetesi Ailesi olarak Beste ve Cem çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Terbiyeli Ailesini de tebrik ediyoruz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here