Belenli Öğrenciler, Ankara-Kapadokya Gezisi ile Ödüllendirildi

0
107

Yıl içerisinde düzenlenen çeşitli etkinliklerde başarı gösteren öğrenciler ile TEOG sınavı birincilerinden oluşan toplam 41 öğrenci Belen Kaymakamlığınca Ankara-Kapadokya gezisi ile ödüllendirildi.

Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; geçtiğimiz yıllarda da ilk, orta ve lise öğrencilerine yurt içi ve yurt dışı geziler düzenlendiğini hatırlatarak, bu yıl içerisinde de bu geleneği devam ettirmek sureti ile öğrencilerin bir yıllık yoğun ders maratonunun ardından, dinlenme amaçlı hem de tarihi ve turistik mekânları tanımaları amacıyla iki günlük bir gezi organize ettiklerini kaydetti.

Aydın, bu gezi programı kapsamında; Tuz Gölü, Mogan Gölü, Ankara’da Anıtkabir, Atatürk Orman Çiftliği ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, 1. ve 2. Millet Meclisi ziyareti, akabinde Nevşehir’e geçilerek Uçhisar, Güvercinlik Vadisi, Göreme, Ürgüp ve Kaymaklı yerleşim yerlerindeki tarihi ve turistik mekânların gezilmesi ile turun tamamlandığını da belirtti.

Belen Kaymakamı Aydın, gezi de görev alan eğitimcilere ve gezinin sponsorluğunu üstlenen ASAŞ Filtre A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’e de teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here