Belen’de Futbol Turnuvası Başladı

0
74

Belen Belediyesi, Belen Kaymakamlığı, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Belen Futbol Turnuvası başladı. 18 takımın katıldığı turnuvanın açılış maçı Belen Belediyesi ve Belen Kaymakamlığı arasında oynandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından etkinliğin açılış konuşmasını yapan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; “Geleneksel olarak düzenleyeceğimiz 1. Halı Saha Futbol Turnuvası, spora verdiğimiz önemin ilk adımıdır. Bundan sonrada böylesine güzel organizasyonlarla gençlerimizi çeşitli spor dallarında eğiterek, sağlıklı nesiller yetiştirme gayreti içerisinde olacağız.

İnşallah centilmenlik içerisinde, dostluk ve mücadelenin kazandığı bir turnuva olur. Emeği geçen kurum ve şahıslara bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Gül konuşmasının ardından turnuvanın başlangıç vuruşunu yaptı.

Çok sayıda taraftarın katılımıyla başlayan turnuvanın açılış programına, İlçe Kurum Müdürleri, Muhtarlar, STK Başkanları, MHP İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz ile Belediye Meclis Üyeleri katılım sağladı.

Belen Belediyesi ve Belen Kaymakamlığı arasında oynanan açılış maçında rahat bir galibiyet alan Belen Belediyesi takımı, oyunuyla rakiplerine gözdağı verdi. İkinci yarı oyuna giren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise taraftarı coştururken, oyunuyla büyük alkış aldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here