Belen’de Anneler Günü Kutlama Programı

0
322

Anneler Günü dolayısıyla, Belen Ziya Gökalp İlkokulunca hazırlanan program Bahçeşehir Koleji Konferans Salonunda düzenlendi. Programda gösterilerin yanı sıra şiirler okundu ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, sınıf öğretmeni Kadriye Yıldız Yakıt’un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Bir velinin anneler günü dolayısıyla duygu ve düşüncesini aktarmasının ardından, ‘Bilmece’ isimli gösteri sunuldu ve ‘Sol Yanım Acıyor’ adlı şiir okundu. ‘Biricik Annemsin’ adlı gösterinin hemen ardından Anneler Günü video sunumu ve ‘Senden Daha Güzel’ adlı gösteri de büyük alkış aldı. Program, İşaret Dili Koro Çalışması, Halk Oyunu Gösterisi ile devam ederek, İlçe genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile de sona erdi.

Kutlama programı, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu,  Kaymakam Refiki Ali Yıldırım, Karma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halit Kanat, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Okul Müdürleri,  Öğrenci, Veli ve Vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.