Belen Kapalı Spor Salonu Kullanıma Hazır

0
326

belen kapalı1Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, ilçeye bağlı Derebahçe Mahallesinde 480 kişi kapasiteli Kapalı Spor Salonu inşaatının tamamlanarak halkın kullanımına sunulduğunu, ilçe halkına en iyi şekilde hizmet vermesi için E-91 Karayolundan salona kadar olan ham yolun kilitli parke yapım çalışmasının da Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerince tamamlandığını ifade etti.

belen kapalı2

Salonu yerinde inceleyen ve sporcularla bir araya gelen Kaymakam Aydın: “Kapalı Spor Salonunun ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Sayın Valimiz ile İlimiz Sayın Milletvekillerine ve yolun yapımında emeği geçen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçe halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Kapalı Spor Salonumuzun ilçe halkına ve gençlerimize hayırlı olmasını da temenni ediyorum” dedi.

Kaymakam Aydın ayrıca, hâlihazırda dört Belenli gence istihdam olanağı sağlayan spor sahasının işletilme safhasında desteklerinden dolayı İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın’a da teşekkürlerini iletti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here