Belen Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı

0
244

belen halk eğitim1Belen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2014-2015 eğitim-öğretim dönemini kapsayan “Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergi” açılışı, Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayı’nda Belen Kaymakam Abdulaziz Aydın, Belediye Başkan Vekili Şerafettin Solmaz, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşların katıldığı törenle yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü folklor ekibi gösterisi ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını müteakip, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Akça’nın açılış konuşması ile devam etti.

belen halk eğitim2

Akça, törene katılan misafirlere teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, 2014-2015 eğitim öğretim döneminde; 2 Okuma-Yazma, 38’i Mesleki ve Teknik alanda, 32’si Kültür ve Sosyal alanlarda olmak üzere 72 kurs açıldığını ve 17 seminer düzenlendiğini, 934’ü bayan, 1545’i erkek olmak üzere toplam 2.479 kursiyere hizmet verildiğini söyledi.

Kaymakam Aydın, Belediye Başkan V. Solmaz ile birlikte kurdele kesimi ile sergi açılışını yaparak, sergi stantlarını tek tek gezip, kurs öğreticilerinden üretilen ürünler hakkında bilgi aldı. Tören müzik dinletisi eşliğinde yapılan ikram ile sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here