Belen Futbol Turnuvasında Dostluk Şampiyon Oldu

0
275

Belen Belediyesi, Belen Kaymakamlığı, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “1’ci Belen Futbol Turnuvası” final maçında dostluk kazandı.

18 futbol takımının katıldığı turnuvanın çekişmeli geçen maçlarının ardından yarı finale yükselen, Belen Belediyespor ile Belen İlçe Jandarma arasında oynanan müsabaka berabere biterken, seri penaltı atışları sonunda Belen İlçe Jandarma finale yükseldi. Yarı finale yükselen diğer iki takımın karşılaşmasında ise Sarıkaya Servisçilik, Göçmenspor’u 5-2 yenerek ismini finale yazdıran ikinci takım oldu.

Turnuvanın final maçı ise çekişmeli ve heyecanlı geçti. Sarıkaya Servisçilik ve Belen İlçe Jandarma arasında oynanan final müsabakası 2-2 berabere biterken, penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında da beraberlik bozulmayınca, her iki takımın aldığı kararla penaltı atışlarına devam edilmedi. Her iki takım oyuncuları da birbirlerine dostluk elini uzatırken, “Belen 1. Futbol Turnuvası”nı dostluk kazandı diyerek hep birlikte sevinildi.

Turnuvanın bitmesiyle kupa ve madalya töreninin ardından birbirlerine sarılan futbolcular, bu müsabakada kazanan 18 takım var diyerek, birbirlerini tebrik ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here