Belen Belediyespor’da Yeni Yapılanma

0
171

belen bldspor6Başkanlığa Harun Özden Getiriliyor!

Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’de mücadele edecek olan temsilcimiz Belen Belediyespor’u yıpratmak amacıyla bazı kesimler tarafından atılan asılız iftiralar üzerine Kulüp Sportif Direktörü Tarık Özdemir’den açıklama geldi. Özdemir; “Desteklerinden dolayı Belen Belediye Başkanımız Adnan Vurucu’ya teşekkür ediyoruz. Kulüp Başkanımız Fatih Uzun’a yapılan çirkin iftirayı da şiddetle kınıyoruz” dedi. Öte yandan, Belen Belediyespor’un başına da bölgemizin saygın ve sevilen iş adamlarından Harun Özden’in getirileceği belirtildi.

Belediye Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz

Asılsız iftiralara cevap veren ve Belediye Başkanı Vurucu’ya desteklerinden ötürü teşekkür eden Belen Belediyespor Sportif Direktörü Tarık Özdemir; “Başkanımız Adnan Vurucu, bölgemiz gençlerini kötü alışkanlıklardan kurtarıp Türk sporuna kazandırmıştır. Öncelikle, her daim sporcunu yanında olan ve kulübümüze verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Adnan Vurucu’ya sporcularımız adına teşekkür ediyoruz.

Son zamanlarda bazı kişiler tarafından Belen Belediyespor Kulübümüzü ve Kulüp Başkanımız Fatih Uzun’u yıpratmak için, hakkında ‘500 Bin TL götürdü’ diyerek iftira atılmıştır. Başkanımız Fatih Uzun’a atılan çirkin iftiraları şiddetle kınıyoruz. Desteklerinden dolayı Fatih Uzun Başkanımıza da teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanlığına Harun Özden Getiriliyor

Öte yandan Belen Belediyespor’un imdadına bölgemizin saygın ve sevilen iş adamlarından Harun Özden yetişiyor. Edinilen bilgilere göre, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, iş adamı Harun Özden ile belediye binasında bir araya geldi. Yapılan görüşmelerin ardından Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun, Özden’i kulüp başkanlığına ikna etmesi spor camiasında sevinçle karşılandı. Ayrıca takımın 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna yatması gereken 20 Bin liralık teminatın da Harun Özden tarafından yatırıldığı öğrenildi.

Özden’in, teminatın yatırılmasının ardından ikinci icraatı da hem teşekkür hem de destek çağrısı oldu. Özden, camiaya verdiği mesajında; “Bölgemizdeki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp Türk sporuna kazandırmak için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Bu gençler bizlerin geleceğidir. Ülkemizin teminatıdır, sahip çıkmak zorundayız. Beni Kulüp Başkanlığına layık gören Belediye Başkanımız Adnan Vurucu’ya teşekkür ediyorum. Belen Belediyespor’u daha iyi yerlerde görmek için basın mensuplarından da destek beklemekteyiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here