Belen Belediyesinde Birlik Beraberlik Gecesi

0
98

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Belen Belediye Başkanlığını kazanan Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün göreve başlaması nedeniyle, Belen MHP Ülkü Ocakları ve Ak Parti Gençlik Kolları tarafından birlik, beraberlik gecesi düzenlendi.

Programa Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, MHP İl Başkanı Murat Adal, Belediye Başkanları, İskenderun MHP İlçe Başkanı, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları, MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, Ak Parti Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen ve Belenli vatandaşlar katıldı.

Yoğun katılımın olduğu birlik beraberlik gecesinde, coşkuyla karşılanan Belediye Başkanı İbrahim Gül yaptığı açılış konuşmasında; “Kıymetli Belenli hemşerilerim, hepiniz birlik beraberlik gecemize hoş geldiniz şerefler verdiniz. Belen Ülkü Ocakları ve AK Parti Gençlik Kollarının birlikte tertiplediği bu güzel organizasyon için, şahsım ve sizler adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Beş yıl içerisinde Belenimize hizmet getirip yüzünü güldürmek bizim boynumuzun borcu, bu saatten sonra Belenimiz huzur içerisinde yaşayacağımız bir kent olacak dedik ve ‘Ya Allah Bismillah’ diyerek ilk meclisimizi gerçekleştirdik. Bugün de buraya gelmeden önce MHP Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimiz, milletvekilimiz ve MHP İl Başkanımızla bir araya gelerek çalışmalarımıza başladık. Tekrar bizleri bu özel günde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Ardından MHP Belediye Başkanları yaptıkları konuşmada Belediye Başkanı İbrahim Gül’e hayırlı olsun temennisini dile getirdi.

Daha sonra söz alan MHP İl Başkanı Murat Adal; “Belen’e belediye başkanı değil kıymetli bir evlat bir kardeş bir abi seçtiniz. Hamdüsenalar olsun ki İbrahim Başkanımız Belediye Başkanı oldu. Yüce Rabbim sizlerden razı olsun. Allah’ın izniyle bizlerde başkanımızın beş yıl boyunca arkasında olacağız ve Ülkücü hareketin gücünü tüm Hatay’a hizmet olarak getireceğiz” şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı da yaptığı konuşmada; “Belen’in bizim için ayrı bir özelliği var, çokça gidip geldik, burada ki konuştuğumuz her sözümüzün sonuna kadar arkasındayız, İnşallah İbrahim Başkanla birlikte Belen’in kalkınması için daha modern bir ilçe olması için Belen’deki işsizlere bir nebze çözüm olabilmek için elimizden ne geliyorsa hepsini yapacağımıza, buradan sizlerin adına da söz veriyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here