Belediye ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü

0
189

İskenderun Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, kültürel, sosyal, mesleki ve spor amaçlı kursların açılmasına yönelik işbirliği eğitim protokolü imzalandı.

İşbirliği protokolü, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu tarafından, başkanlık makamında imzalandı.

Yapılan bu protokol ile ilçede yaşayan vatandaşlara her alanda eğitim desteği verileceğini kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Köseoğlu, verilecek eğitimlerin kişisel gelişime katkı sağlayacağını da vurguladı.

Düzenlenen protokol hakkında bilgiler veren Başkan Seyfi Dingil de; “Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar kurumlarımız ile daima diyalog içerisinde olduk. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Belediyemizin iş birliğinde, ilçede açılacak olan kültürel, sosyal, mesleki ve spor amaçlı kurslarının düzenlenmesine ilişkin iş birliği protokolü gerçekleştiriyoruz” dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolün, ilçemizin eğitim ve kültür çıtasını çok daha yukarıya çıkaracağını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, düzenlenecek kurslarda, ilçe milli eğitim müdürlüğü, halk eğitim müdürlüğü ve bu çalışmada görev alacak olan her kurum ve ekibe başarılar diledi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here