Belediye İhalesine 15 Katılımcı Firma Teklif Verdi

0
65

İskenderun Belediyesi’nin yaptığı ihale, büyük katılımla gerçekleştirildi. İskenderun Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı birimlerde çalışmak üzere personel hizmeti alım ihalesine, 15 katılımcı firma teklif verdi.

Belediye Brifing Salonu’nda düzenlenen ihalede yaptığı konuşmasında, ihalelerin şeffaf olmasının katılımcı sayısını arttırdığını, bunun da memnuniyet verici olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “İskenderun Belediyesi’nin tüm ihaleleri halka açık ve şeffaf. Çünkü harcadığımız para halkımızın parası. O yüzden harcamaları çok dikkatli ve yerinde yapıyoruz. Halkımızdan topladığımız paraları halkımıza hizmet için harcıyoruz. Size de İskenderun’a da hayırlı olsun” dedi.

İskenderun Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı 1, 2 ve 3 Nolu Sosyal Tesis’te, Spor Komplekslerinde, Kapalı Spor Salonunda, Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde, Belediye yemekhanesinde, Belediye hizmet binası içerisinde bulunan çay ocağında çalışmak üzere garson hizmeti alım ihalesine 15 katılımcı teklif verdi. İhalede, teklifleri katılımcıların huzurunda sırayla açıldı. Katılımcılar, ihale bitiminde Başkan Civelek’e teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here