Belediye Ekipleri, İlaçlama Çalışmalarını Rutin Bir Şekilde Sürdürüyor

0
355

İskenderun Belediyesi tarafından başlatılan ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Azganlık, Sarıseki, Karayılan, İsmet İnönü, Çamlık Evler, Deniz Alayı, Mustafa Kemal, Gürsel, Numune, Süleymaniye, Hürriyet, Yenişehir, Kurtuluş, Savaş, Çay, Pirireis, Cumhuriyet, Barbaros ve Meydan Mahalleleriyle Feyezan Kanalında ilaçlama çalışmalarına devam etti.

Yapılan ilaçlama çalışmaları hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Belirli periyotlarda her gün farklı mahallelerde ilaçlama çalışmaları yapıyoruz. Kente ilaçlama konusunda hiçbir sorununun yaşanmaması için tüm ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Halk sağlığını yakından ilgilendiren ilaçlama çalışmaları hakkında sürekli bilgi alıyor, çalışmaları denetliyoruz. 7 ilaçlama aracımız belirlenen program dâhilinde ilaçlama çalışması yapıyor. Hem uçkun mücadelesi hem de larva mücadelesinde etkin bir çalışma sürüyor.

Çalışmalar kapsamında, muhtarlarımız ile diyalog halinde olup daha etkili daha titiz bir çalışma sürdürüyoruz. İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, sinekle mücadele kapsamında yapılan ilaçlama çalışmalarına gece gündüz devam edecek. Ekipler; sokaklarda, park ve bahçelerde, çöp konteynerlerinde ve farklı yerlerde de rutin olarak çalışmalarını yapmaya devam edecek” şeklinde bilgiler aktardı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here