Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Engelli Vatandaşlarımıza Sahip Çıkmak İnsanlık Görevidir”

0
138

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, engelli vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini karşılamak, yaşamlarını daha iyi şartlarda ve başkalarına muhtaç olmadan sürdürmek, onlara daha güzel yarınlar sunmak içim ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini vurguladı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Başkan Seyfi Dingil; “Bir takım engellerine rağmen, hayata tutunmaya çalışan ve onurlu bir şekilde yaşamak amacıyla ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız, toplumumuz için, birer güç kaynağıdır. Engellilik sadece engelli vatandaşlarımız ve ailelerini değil, tüm toplumu ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur.

Bu nedenle engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak, yaşamlarını daha iyi şartlarda ve başkalarına muhtaç olmadan sürdürmek, onlara daha güzel yarınlar sunmak adına, bugüne kadar yapılan iyileştirme çalışmaları bundan sonrada artarak devam edecektir. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor, tüm vatandaşlarımızın engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyorum.

Bu düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum” şeklinde ifadeler kullandı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here