Belediye Başkanı İbrahim Gül; “İlçemiz Altı Spor Tesisine Kavuşuyor”

0
88

İskenderun’da düzenlenen Spor Tesisleri Yatırım Protokolü imza törenine katılan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu; “İnsan için insanı yaşat ki devlet yaşasın” diyerek, Belen ilçesine 3 semt sahasının yanı sıra, iki de basketbol sahası yapılacağının müjdesini verdi.

Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’ndan söz isteyerek, bir de ‘Gençlik Parkı’ sözü aldı. Bakan Kasapoğlu, Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında düzenlenen törende gerçekleştirdiği konuşmada, İskenderun ve Belen’in, Hatay’ın geleceğine önemli bir mührü bugün vuracaklarını söyleyerek, spor yatırım müjdelerini sıraladı. Konuşmasının devamında Anadolu, aziz milletin tarih boyunca mazlumun yanında yer aldığını ve zalime karşı dik durduğunu dile getirdi.

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Belediye Başkanı İbrahim Gül; “Göreve geldiğimiz günden bu güne ilçemiz adına güzel çalışmalara imza attık, borçlu belediye demeden gece gündüz çalıştık, Hatay Milletvekillerimiz sayın Lütfü Kaşıkçı ve Abdulkadir Özel beyle Ankara’da bakanlık bazında aşındırmadığımız kapı kalmadı. Çünkü ilçemiz bunu hak etmiyordu. Allah’a şükürler olsun ki altı adet spor tesisinin imza törenini gerçekleştirdik. Sağlıklı nesillerin geleceğimize ışık olması adına bu spor tesisleri önemli bir rol oynayacağından şüphem yok. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ diyerek, tesislerimizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here