Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: “Eğitime Destek Olmaya Devam Edeceğiz”

0
295

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte, Denizciler Gübretaş Ortaokulu’nda düzenlenen ‘Eğitim Sokakları ve Koridor Kütüphanesi’ açılış programına katıldı.

Düzenlene programa ayrıca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Önder Faruk Sarı ile hayırseverler, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Denizciler Gübretaş Ortaokulunu İskenderun Kaymakamımız ile birlikte ziyaret ederek kıymetli öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Okulumuzun içerisinde hayırseverlerimizin katkıları ile oluşturulan Koridor Kütüphanesinin ve diğer sosyal alanların açılışını gerçekleştirdik. Daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerimize lunapark bileti hediye ettik” dedi.

Yapılan konuşmaların arından İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Başkan Fatih Tosyalı, hayırsever iş insanları, eğitimciler ve eğitim gönüllülerinin iştirakiyle açılış kurdelesi kesilmesinin akabinde derslik ziyareti yapılarak, öğrencilere ara tatil hediyesi olmak üzere Luna Park bileti dağıtıldı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here