Belediye Başkanı Dingil; “Halkımızın Görüş ve Önerileri Benim İçin Çok Değerli”

0
110

Uzun yıllardır devam eden ‘Belediye Halk Günleri’ İskenderunlulardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Vatandaşlar her Salı gerçekleştirilen Halk Günlerinde, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’le yüz yüze görüşüp, sıkıntılarını paylaşma fırsatı buluyor.

Her Salı, makamında vatandaşlarla bir araya gelerek onların sıkıntı, talep ve önerilerini dinleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşların sorunlarına ellerinden geldiği kadar çözüm üretmeye çalıştıklarını vurgulayarak; “Her hafta düzenlediğimiz halk günü toplantıları ile vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşturma konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Buraya gelerek hizmet noktasında destek isteyen kardeşlerimize hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Halkımızın görüş ve önerileri benim için çok değerli. Vatandaşımızla sürekli fikir alış verişinde bulunuyoruz. Göreve başladığımız günden bugüne kadar, halkımızla iç içeyiz. Bizim için, her gün halk günü ama halkımızla daha rahat iletişim kurmak, onların sıkıntılarına daha fazla zaman ayırmak ve haftanın diğer günlerinde ise projelerimiz üzerinde sağlıklı çalışmalar yapabilmek amacıyla halk günleri uygulamasına devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here