Beklenen Listeler Belli Oldu

0
131

ysk-seçim listesi1Siyasi partiler 1 Kasım milletvekili seçim listelerini dün yüksek seçim kuruluna verdi. Ülke genelinde listelerde değişiklikler yaşanırken ilimizdeki listelerde çok büyük değişiklik yaşanmadı. Yeni listeler şu şekilde oluştu;

AKP; 1-Adem Yeşildal, 2-Orhan Karasayar, 3-Mehmet Öntürk, 4-Fevzi Şanverdi, 5-Hacı Bayram Türkoğlu, 6-Filiz Özçörekçi, 7-İbrahim Naci Yapar, 8-Mehmet Hacıoğlu, 9-Canan Kahraman, 10-Ahmet Demirtaş.

CHP; 1-Hilmi Yarayıcı, 2-Mevlüt Dudu, 3-Serkan Topal, 4-Birol Ertem, 5-Mehmet Riyat Kırmızıoğlu, 6-Servet Mullaoğlu, 7-Döndü Dilan Bedir, 8-Mehmet Gözel, 9-Bilgen Duman, 10-Sonay Aykut.

MHP; 1-Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, 2-İbrahim Gül, 3-Mehmet Akif Terzi, 4-Adnan Akdaş Lise Yönetici, 5-Adnan Açıkel, 6-Mustafa Özçelik, 7-Ferhat Küçükler, 8-İlknur Tuna, 9-Kamil Akdoğan, 10-Serhat Tabanca.

Çirkin’den Mesaj…

MHP’nin listesine giremeyen Milletvekili A. Şefik Çirkin ise sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak; “Bundan sonra bize düşen bundan evvel de olduğu gibi davamızın neferi olmaktır” değerlendirmesinde bulundu. Hiçbir seveninin Genel Başkan Bahçeli için sınırı aşan eleştiriler yapmamasını da isteyen Çirkin, mesajında ayrıca şunları söyledi;

ysk-seçim listesi2

“Değerli dostlarım gönüldaşlarım! 26. dönem Hatay milletvekili listesinde aday olarak yokum. Bundan sonra bize düşen bundan evvel de olduğu gibi davamızın neferi olmaktır. Benimle yol yürüyen bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Üzülmeyiniz, bunda da bir hayır vardır elbet! Sizlere ve ailelerinize en derin sevgi ve saygılarımı arz ediyorum. Allaha emanet olun!

Not: Hiç bir sevenim Sayın Devlet Bahçeli hakkında sınırı aşan bir eleştiri yapmasın. O bizim büyüğümüz, genel başkanımızdır.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here