Bekbele’de Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

0
74

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde devam eden asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bekbele’de asfalt çalışmalarına başladı.

Bekbele Muhtarı Yakup Yardımcı ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek; “Kent genelinde başlatmış olduğumuz asfalt çalışmaları Bekbele’de devam ediyor. Ekiplerimiz caddede ilk önce yol üzerinde bulunan kazıma işlemi gerçekleştirdi.

Şehrin en önemli ana arterlerinden birinde yollar daha güzel daha düzenli ve ulaşım daha rahat olacak. Alt yapısı biten bütün yollarımızda uzun yıllar kullanılacak olan kaliteli ve konforlu asfalt çalışmaları yapıyoruz. Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Bu yüzden bütün ara sokaklar ve ana caddelerde titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizde Bekbele’de asfalt çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here