Bedir; “Amerikan Askerlerinin Bu Coğrafyadan Kovulmasını İstiyoruz”

0
196

Geçtiğimiz hafta içerisinde Antakya merkezde İncirlik üssünün kapatılması ile ilgili imza masası açan Vatan Partisi, imza masasını ilçelerde de açmaya başladı. Vatan Partisi İskenderun İlçe Örgütü de bu kapsamda, İskenderun Havuzlu Çarşıda, İncirlik Üssünün kapatılması için imza masası açtı.

İskenderun sokaklarında NATO askerlerinin başına çuval geçirilmesi olayını hatırlatan Vatan Partisi yetkilileri, “Amerikan askerleri yine gelirlerse başlarına bu kez başka bir şey gelir” diyerek uyarıda bulundular.

“Başka bir devletin bizim topraklarımızda ne işi var kardeşim! Türkiye tüm gücü ile bunun üzerine yoğunlaşmalıdır. Çünkü çevre devletlere yaptığı operasyon uçakları bu İncirlik üssünden kalkmaktadır. Okyanus ötesinden gel ve bize operasyon yap, bu kabul edilemez. Amerika’da bizim üssümüz var mı? O zaman onlarınki de olmasın. Madem bu üs terör yuvalarına hizmet ediyor o zaman neden kapatılmasın” diyerek tepkilerini gösteren vatandaşlar da incirlik üssünün kapatılması için imza attılar.

İncirlik üssünün kapatılması için İskenderun’da da imza kampanyası başlattıklarının ifade eden Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir; “Amerikan askerlerinin bu coğrafyadan kovulmasını istiyoruz. Geçmişi bir kere daha hatırlatalım, bu imza masasının arkasında Amerikan askerlerinin başına çuval geçirmiştik. Birinci körfez savaşında körfezden kovduk. Amerikan askerlerini gemileri ile birlikte geldikleri yere gönderdik. Bu caddelerde yine başlarına çuval geçirir, yine göndeririz.

Terör üssü olan İncirlik mutlaka kapatılmalıdır. İncirlik üssü kapanırsa, bu bölgemizde güvenlik sorunu kalmaz, İskenderun sokakları şenlenir. İstikrar için İncirlik Üssü kapanmalı ve insanlarımız korkusuzca sokaklarda gezmelidir. Bu kampanyaya istikrar ve terörün bitirilmesi için destek verilmelidir. Biz birlikte olursak, Amerika bu coğrafyada tutunamayacaktır. Terör örgütlerine destek olamayacaktır. Bu coğrafyayı terk edip gitmek zorunda kalacaktır. Komşularımızla barış olacak, çarşı, pazarda şenlik olacak, iş olacak, güzellik olacak ve insanlarımız mutlu olacaktır” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here