Bebeğini Müzikle Besledi, Dereceyle Mezun Oldu!

0
100

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı öğrencisiyken dünyaya getirdiği bebeği Arya ile birlikte eğitimine devam eden Gönül Göçmen Dalkılıç, yedek listeden yerleştiği okulundan dereceyle mezun oldu.

Başarısıyla, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulamayacağını bir kez daha gösteren İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü öğrencisi Gönül Göçmen Dalkılıç diplomasını, eğitiminin ikinci yılında dünyaya getirdiği ve ismini yine müzik literatüründen alan, minik kızı Arya ile birlikte aldı.

2015 yılında İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı’na yedek listeden son anda yerleşen Gönül Göçmen Dalkılıç’ın, eğitiminin ikinci yılında; ismini Arya verdiği bir kız çocuğu dünyaya geldi. Zaman zaman derslere de Arya ile birlikte giren Gönül Göçmen Dalkılıç bölümünü üçüncülükle bitirme başarısını gösterdi.

Diplomasını ve dereceye girenlere takdim edilen altın ödülünü İSTE Genel Sekreteri Doç. Dr. Yasin Erdoğan’dan alan Gönül Göçmen Dalkılıç, hocalarının nezdinde İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı Müzik Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Okay Özdağ’a teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here