Bayramlaşma Programı Belli Oldu

0
145

Ramazan Bayramı ‘Bayramlaşma’ programı belli oldu. Ramazan Bayramı Programı kapsamında tertip edilen Şehitlik Ziyareti; 3 Haziran 2019 Pazartesi (Arefe) günü yapılacak olup, vatandaşlarımızla bayramlaşma ise; Bayramın 1’inci günü olan 4 Haziran 2019 Salı günü gerçekleştirilecek.

İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada; Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan, milletimizin ve toplumsal hayatımızın en güzel ve en anlamlı günlerini içeren  “Ramazan Bayramı” na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte gönülden yaşarken, bu mutluluk ve maneviyatı paylaşmak amacıyla aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ve vatandaşlarımızla bayramlaşma etkinliklerinden oluşan bayram programı tertip edilmiştir” denilirken, bayramlaşma programı da şu şekilde duyuruldu;

3 Haziran 2019 Pazartesi (Arefe) saat 09.00’da protokol üyeleri, daire amirleri ve basın mensuplarının katılımıyla Şehitlik Ziyareti gerçekleştirilecek. Bayramın 1’inci günü olan 4 Haziran 2019 Salı günü 11.00-12.00 saatleri arasında da Belediye 1 Nolu Sosyal Tesisindeki (Doğan Gazinosu) Bayramlaşma programı; protokol üyeleri, daireler, kuruluşlar, siyasi partiler, meslek odaları, muhtarlıklar, sivil toplum örgütleri, mahalli basın ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here